σχετικά με εμάς


Sinaopt Kft.

Céges bemutatkozás

Cégünk, a Sinaopt Kft. az alábbi összefoglalóban szeretne bemutatkozni minden kedves érdeklődőnek, vásárlójának és viszonteladó partnerének. Reméljük, hogy rövid bemutatkozásunk révén jobban megismerik cégünk alapvető értékesítési hitvallását, a gumiabroncsok piacán betöltött szerepét és bizalommal választják termékeinket – akkor is, ha csak egy abroncsot kell cserélniük az autón, és akkor is, ha egy komplett vállalati gépjárműflottát kell ellátni minőségi abroncsokkal.

Cégismertető

Cégünk, a Sinaopt Kft. alapítása óta különféle rendeltetésű új gumiabroncsok, illetve igény szerint egyéb autóaalkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Tevékenységünk statisztikai száma a TEÁOR'08 rendszer szerint: 4531. Cégünk kínálatában megtalálható a gumiabroncsok gyakorlatilag teljes kínálata, legyen az személy- vagy tehergépjármű-, illetve mezőgazdasági vagy ipari használatra gyártott abroncs. Vásárlóink és megrendelőink igényeinek kielégítésére – a Magyarországon gyártott termékeken kívül – számos európai és Európán kívüli országból is importálunk abroncsokat. A kínálatunk 2017. július 6-i állapota szerint mintegy 15.000 egyedi terméket értékesítünk. Az értékesítés éredményességét minden elérhető módon igyekszünk biztosítani, legfőképpen két egymást segítő célkitűzés mentén: egyrészt a hazai és külföldi viszonteladók felé a tapasztalt, évek óta a cégünknél dolgozó értékesítői csapatunk révén építjük ki a viszonteladói és nagykereskedelmi kapcsolatokat, másrészt a hosszú ideje eredményesen működő többnyelvű internetes webáruházaink révén igyekszünk eljutni a végfelhasználókhoz, a fogyasztókhoz mind Magyarországon, mind a környező országokban.

Természetesen cégünk teljes mértékben biztosítja az általunk értékesített termékek zökkenőmentes és biztonságos kiszállítását, amit részben saját erővel, a cégünk állományában lévő gépkocsikkal, a cégünknél régóta dolgozó tapasztalt gépkocsivezető- áruszállító munkatársak közreműködésével, részben az évek során kiépített belföldi és külföldi szállítási paretnerhálózatunkkal együttműködve valósítjuk meg. Szolgáltatásaink minőségét a munkatársaink magas szintű szakmai hozzáértése és a külső szakértő partnereink közreműködése révén alkalmazott objektív és hatékony garancia-rendszerünk segítségével biztosítjuk.

Cégünk működése

Beszerzési és értékesítési hatékonyság

Cégünk 2007-ben történt alapítása óta folyamatosan növekvő forgalommal látja el a magyarországi, illetve a környező országok piacait is olyan gumiabroncsokkal, amelyek szakmai és kereskedelmi közvetítésünk nélkül nem vagy csak korlátozottan és magasabb áron lennének elérhetőek. A minőségi személygépkocsi-abroncsok értékesítésén kívül cégünk kiemelt hazai forgalmazója számos oroszországi és kínai tehergépkocsi-, mezőgazdasági és ipari gumiabroncsnak, és ma is egyike – sőt, az utóbbi időben szinte egyedüli képviselője – azon ritka hazai forgalmazóknak, akik Oroszországból és Kínából is kedvező árú, ugyanakkor minőségi kategóriába tartozó abroncsokat importálnak a hazai kis- és nagyfogyasztók legnagyobb megelégedésére. Elkötelezett minőségpolitika

Megalapítása óta cégünk elhivatottan törekszik megfelelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Annak ellenére, hogy webáruházainkban csaknem tizenötezer egyedi gumiabroncsot kinálunk vásárlóink számára, ezek mindegyike kivétel nélkül válogatott, minőségi termék, amely sok éven keresztül megbízhatóan szolgálja használóját. Cégünk mintegy 1 milliárd forintos éves forgalma mellett a garanciális reklamációk száma elenyésző — évi mindössze 2-3 alkalom —, amelyek összesitett volumene cégünk forgalmának kb. 0,1 százalékát sem éri el. Termékeink 99,9 százaléka kifogástalan, minőségi termék. Elkötelezett minőségpolitikánk révén lakossági vásárlóink és üzleti partnereink egyaránt megbízható boltként és beszállítóként tekintenek ránk, ezáltal az évek folyamán kiterjedt törzsvásárlói kört sikerült kiépítenünk és a hazai gumiabroncs- forgalmazás ismert szereplőjévé váltunk.

Hiánypótló szerep

Kiterjedt behozatali tevékenységünknek köszönhetően cégünk – megalakulása óta – fontos hiánypótló szerepet tölt be Magyarországon mind a végfelhasználói, mind a viszonteladói szférában, ezen belül a lakossági és céges személy- és áruszállítási, szállítmányozói, továbbá mezőgazdasági őstermelői piacon. Az alacsony árfekvéssel beszerzett gumiabroncsainkkal esetenként jelentősen hozzájárultunk – és a mai napig hozzájárulunk – mind a lakosság igényeinek ellátásához, mind a piaci szféra és egyes ágazatok árban és szolgáltatási minőségben egyaránt hatékony működéséhez. Meggyőződésünk, hogy ami a partnereinknek előnyös, az nekünk is előnyös, igy a megrendelőink hosszú távú igényei nálunk prioritást éveznek a rövid távú profitszerzéssel szemben. A megrendelői igények folyamatos kiemelt figyelembe vételét beszerzési stratégiánk alapelvévé tettük.

Gazdasági és ágazati jelentőség

Általános hiánypótló szerepe mellett cégünk évek óta közvetlen és közvetett módon is jelentősen hozzájárul a hazai mezőgazdaság és szállítmányozás minőségi gumiabroncsokkal történő folyamatos ellátásához. Ehhez Oroszországból és Kinából is válogatott minőségi gumiabroncsokat importálunk, amelyekkel számos hazai régióban kiemelt szerepet játszunk a fontos szállítmányozási és időszakos mezőgazdasági munkálatok problémamentes és zavartalan lebonyolításában.

Fennállásunk óta folyamatosan részt veszünk hazai és küföldi piaci és állami vállalatok által kiírt beszerzési pályázatokon. Az eredményes pályázati részvételhez természetesen folyamatosan meg kell felelnünk a pályázatokban megfogalmazott szigorú szakmai – formai, műszaki, szervezeti és minőségi – elvárásoknak is. Mindezeknek mi minden esetben maradéktalanul eleget tettünk.

Többek között ezért is biztonsággal állíthatjuk, hogy cégünk, a Sinaopt Kft. sokéves és kellően megalapozott tapasztalattal rendelkezik bármilyen, akár alkalmi, kis mennyiségek, akár rendszeres vagy nagyobb volumenű megrendelések kiváló ár-érték jellemzőkkel rendelkező, minőségi gumiabroncsokkal történő, rövid határidővel is vállalt teljesítésében.